Gamlehorten Gjestegård

Firmaet Mat&Sånn leverer selskapsmat til alle anledninger. 

Vi har nå inngått et samarbeid med ærverdige Gamlehorten Gjestegård for en periode, og firmaet vårt har nå ansvar for all matservering i tilknytning til de forskjellige arrangementene på Gjestegården. Vi kan derved bistå med delikate og innbydende menyer for alle slags sammenkomster som ønskes holdt i Horten på Karljohansvern. Vi har konferansemeny, konfirmasjonsmeny, lunsjmeny, minnestundmeny, bryllupsmeny og festmeny.

Driften av matserveringen på Gamlehorten Gjestegård kommer i tillegg til all selskapsmat som vi levere fra vår egen gård Vestre Lian i Hof. 

Gjestegården har forskjellige lokaler som kan benyttes til de forskjellige anledningene. Foruten selskapsmat tilbyr vi også forskjellige typer kaker og vi kan også bistå med levering av blomster og ferdige blomsteroppsatser. 

Ta kontakt med Lise Warhuus på mail for nærmere informasjon og bestilling  matogsann@icloud.com

Det er også overnattingsmuligheter på Gamlehorten Gjestegård.


Gamlehorten Gjestegård "Befalsmessa"

I Befalsmessa kan vi dekke opp til 70 personer. Dette er stemningsfulle lokaler med mye historie i veggene. Vi tilbyr forskjellige menyer til de forskjellige anledningene. 

Gamlehorten Gjestegård "Peisestuen"

Peisestuen er et koselig og historisk storstue med peis,  hvor bordsetningen er rundt runde bord. Perfekte omgivelser for bryllup og festmiddager. Her er det plass til 40 personer. 

Gamlehorten Gjestegård "Pøbben"

I den gamle stallen er det scene, bar og bespisningslokale for 54 personer. I andre etasje er det konferanse lokale for 40 personer. Egner seg perfekt for seminarer, julebord og festlige anledninger.