Nytt storkjøkken på Vestre Lian våren 2018
Nytt storkjøkken på Vestre Lian våren 2018

Til alle anledninger 

Catering 

 Vi lager mat til alle anledninger, enten det er til barnedåp eller til en minnestund, eller til noe så hyggelig som til et bryllup. Fra 10 personer og opp til 400 personer, og noen ganger enda flere. Vi kan også tilbrede  mat til allergikere, veganere, vegetarianere etc.

Meny

Vi er glad i mat og setter vår ære i at det vi leverer både skal være smakfullt og delikat anrettet. 


Vestre Lian Gård

Nord i Vestfold ligger Hof kommune. Når vi skal forklare hvor vi bor så sier vi ofte at vi bor på veien til NAF sin øvingsbane, det vil si rett ovenfor Haslestad Bruk. Et par kilometer oppi skauen så har vi funnet vårt paradis. En stor gård som rommer oss alle sammen, gardsfolket, besteforeldre, barn og barnebarn. Og her lever vi i skjønn forening med både hunder, en snill gårdskatt og våre snille og sjarmerende dølahester.

På det splitter nye storkjøkkenet på gården tilbreder jeg mat til alle anledninger. Og mens jeg står der på kjøkkenet og tenker ut menyer og leker meg med spennende matkombinasjoner så hender det at jeg titter ut av døra, og ser bort på jordet hvor hestene går så fredelig og beiter. Det gir ro i sjelen, selv på dager det er mye å gjøre. 


Du finner oss her :Hestekjøring / Kanefart 

Med våre trygge dølahester 

De to dølahestene våre Bruno og Luntin er to solide og sjarmerende herrer på henholdsvis 12 og 18 år. 

Begge er snille, svært rutinerte, rolige og vandt med det aller meste. De er vandt med travle bygater i Oslo, og de er vandt med å gå i skog og mark. Og de simpelten elsker å jobbe, noe som gjør det veldig gøy å ha disse to med seg rundt om kring. 

Vi kjører kanefart med dem for hoteller på Østlandet, og vi kjører enkeltoppdrag; som feks bryllupskjøring. 

Vi har relativt mange bestillinger av oppdrag, så ta kontakt litt tid i forveien så er det større sjangs for at vi kan utføre oppdraget og få gjort en avtale.